Obec Oudoleň
česky english deutsch

 

Podoubravský víceboj 2011

7.9.2011

V sobotu 27. srpna se v obci Víska sešli zástupci 18 obcí ze Svazku obcí Podoubraví na 5. ročníku Podoubravského víceboje. Starostové, místostarostové a další zastupitelé přijeli v dobré náladě změřit svoje síly. Za naši obec soutěžilo družstvo ve složení: Ivo Béna, Blanka Zvolánková  a Pavel Stránský. Vísečtí  vymysleli a připravili 7 různých disciplín: Usuš si Vísecké seno, Hod Víseckým polénkem, Vísecké běžkování, Vísecká štafeta, Slož si naší Vísku, Podoubravský kvíz a Nejrychlejší šnek Podoubraví (svého favorita si každá obec přivezla sebou).  Asi nejlépe se nám podařilo za 60 sekund  usušit seno, štafetu jsme zvládli na výbornou také za 1 minutu. Nejhezčí disciplínou bylo běžkování, které jsme si všichni na společných běžkách opravdu užili. Moc se nám  nedařilo házet  polena do sudu a skládat puzzle Vísky.

V přestávkách mezi soutěžemi se skvěle předvedli místní mladí hasiči požárním útokem a vystoupila  taneční skupina Vísecké malé dámy. Pro všechny účastníky bylo připraveno občerstvení a výborné zákusky.  

Na závěr už všichni netrpělivě čekali na vyhlášení výsledků.  Oudoleň se umístila na 12. místě. Naše menší zklamání však vystřídal pocit z dobře prožitého sobotního odpoledne ve Vísce, kdy jsme se sešli úplně jinak než na úřadech. Příští  6. ročník Podoubravského víceboje se bude konat v Čečkovicích a už teď se moc těšíme!!

Děkujeme všem, kteří nám přijeli do Vísky fandit!                              Mgr. Blanka Zvolánková

Anketa

Měly by být přilby povinné pro všechny cyklisty?
11
10

Historie anket

Náhodné foto

Druhé místo na Mistrovství Evropy v aerobiku

Počasí

Počasí

Novinky e-mailem

ČEZ Distribuce – Plánované odstávky

K poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti používáme soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zjistit více